Back to the summer of '99


Na veel vijven en zessen, zijn we er terug!

De kriebels werden te groot. Deze keer kiezen we om onze passie te beleven in Hasselt, een nieuwe stad voor ons, al voelden we ons hier meteen thuis en gesetteld. Tijdens onze vele “escape” uitstapjes naar hier in het verleden , hadden we ons hart reeds verloren aan de gezellige en warme binnenstad.

Samen met BistroBar Liv, willen we hier graag deel van uitmaken en jullie mee laten genieten van ons verhaal en avontuur.

Met de komst van onze dochter Livia in 2017 en ons levensmotto “Leef”, was de naam Liv een voor de hand liggende keuze om onze ideeën te vertalen.

Ons verhaal gaat terug naar de zomer van 1999, waar de vonken oversloegen op de schoolbanken in Leuven.

Deze passie en vurigheid kan je tot op vandaag terugvinden in ons gezin en onze projecten.

Een Leuvense en een jongen met Griekse roots, 2 harten die samensmolten en van elkaars cultuur en gewoontes konden leren en groeien.

Zij aan zij stonden we 14 jaar in ons eigen horeca verhaal. Met vallen en opstaan genoten we van onze evolutie en niet-stereotype leven. Het vele reizen en ontdekken van smaken, gaf ons steeds inspiratie en mooie herinneringen.

Ons gezinnetje werd compleet en we namen de beslissing om te verhuizen naar de Mediterrane zon. Na 2,5 jaar en enkele kleine projecten in de steegjes van Athene, kiezen we voor Hasselt downtown en genieten we opnieuw van het authentiek kokkerellen en onze way of life.
Met ons drietjes gaan we voor simpel genot, een glimlach, muziek, warmte en avontuur .

Geniet van de kleine dingen en “ Liv “